sirius

Sirius Forum är tillbaka i digital form 2022

4 oktober, 2021

Varmt välkomna till digitala Sirius Forum 2022 som går av stapeln den 2 februari och handlar om mångfald och likabehandling. Det är viktiga frågor för företagens konkurrenskraft och för jämställda, inkluderande arbetsplatser. Programmet har utarbetats av parterna gemensamt. 

Målgruppen för Sirius Forum är nyckelpersoner i företag inom massa- och pappersindustrin, sågverk och skogsbruk. Vi vänder oss främst till dig som är arbetsledare eller arbetar fackligt men alla är självklart välkomna!

Säkra din plats och anmäl dig och dina kollegor redan nu!

Datum och tid: 2 februari 2022 09.30-11.30

Plats: Digitalt

Deltagaravgift: Kostnadsfritt

Program:

09.30 Välkomna
Per Widolf, förhandlingschef på Industriarbetsgivarna, Pontus Georgsson, förbundsordförande Pappers och Magdalena Hallberg, HR-direktör Stora Enso Sverige, hälsar välkomna och inleder Sirius Forum 2022.

09.45-10.20 Pia Höök, VP Diversity, Equity and Inclusion, Essity Group
Pia Höök delar med sig av inspiration och intressanta exempel från forskning och praktik. Pia har jobbat med verksamheters kultur, ledarskap och hållbarhet genom sitt yrkesliv. Pia kommer senast från Skanska och arbetar sedan i november på Essity Group. Inspiration, intressanta exempel från forskning och praktik kan förväntas.

Paus

10.30-11.15 Mumtaz Integration
Våga vara tydlig, nyfiken och konkret!
Rekryteringskonsulten Magnus Berg och den syriske entreprenören Mouddar Kouli från Mumtaz Integration berättar om hur man överbryggar kulturkrockar och kopplar ihop utlandsfödda arbetssökande med svenska chefer.

11.15-11.30 Avslutning och medskick

11.30 Sirius Forum 2022 avslutas – lycka till med arbetet på hemmaplan!

Programmet kan komma att justeras.

Anmäl dig och dina kollegor här